Preview Mode Links will not work in preview mode

Awa och Ingela är två kvinnor från två generationer som lever två skilda liv under ett och samma tak. I Me, myself and mom bjuder Awa och Ingela in lyssnarna till härliga samtal och diskussioner fyllda av klokskap, galenskap och skratt.

Dec 28, 2017

Awa flyttar snart till London och separationsångest är på tapeten. Ingela reder ut skillnaden på att sakna och längta och Awa gör klart att hon inte kommer hem till jul.


Dec 21, 2017

Kan man göra slut med en vän och hur hanterar man vänner som alltid kommer försent? Awa och mamma Ingela pratar om vänner och vänskap.


Dec 14, 2017

Awa och Ingela, en mor och en dotter som lever två skilda liv under ett och samma tak. Den ena är hälsans diktator och den andra är livsnjutaren som tvinga gömma sin salami. Här är premiären av podden för alla mammor och döttrar som vill känna igen sig.


Dec 7, 2017

Awa och Ingela är två kvinnor från två generationer som lever två skilda liv, under ett och samma tak. I Me, myself and mom bjuder Awa och Ingela in lyssnarna till härliga samtal och diskussioner fyllda av klokskap, galenskap och skratt.